Filters

2 producten

2 producten

Woodbird focust hun visie op het opnieuw interpreteren van klassieke stijlen voor Deense esthetiek te combineren met Scandinavisch vakmanschap. Het merk doet niet aan trendvoorspellingen, maar volgt een eigen pad. Woodbird richt zich op het maken van mode voor nu en zoekt hierin de beste trends voor uit in een wereld vol gevoelens en instincten. Het resultaat: must-haves voor in de garderobe van iedere man. Benieuwd naar de gehele Woodbird collectie? Neem dan snel een kijkje!


Deense esthetiek

Woodbird is opgericht in 2010 en onderscheidt zich van andere merken met hun visie op het opnieuw interpreteren van klassieke stijlen door Deense esthetiek te combineren met Scandinavisch vakmanschap. Het is belangrijk dat de roots van het hippe merk is terug te zien in de kleding. T-shirts, truien, jassen en broeken; de gehele collectie van Woodbird is een samenvoeging van het verleden, heden en de toekomst. Hierbij gaat het om een zelfverzekerde mainstream-stijl, in combinatie met de tijdloze moderniteit. Daarnaast is de kleding grotendeels gemaakt van biologisch katoen. De speciale collectie Ourganic focust op milieuvriendelijke stoffen, wat samengaat met de gewoonlijke kwaliteit van Woodbird. Het doel is om anderen te inspireren duurzamere keuzes te maken voor onze planeet tijdens het kopen van kleding. Woodbird wil dan ook in de toekomst uitsluitend duurzame kleding produceren.

'Wij geloven in het creëren van onze eigen bescheiden manier. Alle resultaten zijn gebaseerd op instincten.' - Woodbird

Aan trendvoorspellingen doen ze niet, bij Woodbird volgen ze hun eigen pad. Het merk richt zich op het maken van mode voor nu en zoekt hier de beste trends voor uit in een wereld vol gevoelens en instincten. Het resultaat zijn must-haves in de garderobe van elke man, zoals de classic Steffen Pant. Uitgevonden in 2014 en de oorsprong van een comfortbroek. De alledaagse formele broek, gemaakt voor functioneel gebruik, is nu bij ons te shoppen.


Bestel Woodbird online

Heb je een item van Woodbird op het oog die echt niet mag ontbreken in jouw garderobe? Wacht dan niet langer en bestel deze snel en eenvoudig in de webshop. Wij gaan direct aan de slag met jouw bestelling zodat je jouw nieuwe favoriete kledingstuk van Woodbird zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies