Vans

Vans Classic Po Hoodie Ii Black White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Vans
Merk kleurnaam Black White
Merk product code VN0A456BY281
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen

De Vans Classic Po Hoodie II is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze hoodie een zachte en ademende ervaring. Het merk Vans staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is daar geen uitzondering op. Met de kleurcombinatie van zwart en wit, genaamd Black White, is deze hoodie een tijdloze toevoeging aan je garderobe.

Met de merkproductcode VN0A456BY281 weet je zeker dat je een authentiek Vans-product krijgt. De lange mouwen zorgen voor extra warmte en comfort, terwijl de regular pasvorm ervoor zorgt dat de hoodie perfect aansluit op je lichaam. Het effen patroon maakt het gemakkelijk om deze hoodie te combineren met andere kledingstukken.

Of je nu gaat voor een casual look of een sportieve outfit, de Vans Classic Po Hoodie II is een veelzijdig kledingstuk dat je keer op keer kunt dragen. Bestel vandaag nog en voeg deze tijdloze trui toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies