Vans

Flying V Ft Boxy Hoodie Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Vans
Merk kleurnaam Black
Merk product code VN0A4BG3BLK1
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Boxy
Patroon Effen

De Flying V Ft Boxy Hoodie is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze hoodie een zachte en ademende ervaring. Het merk Vans staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze hoodie is daar geen uitzondering op. Met zijn zwarte kleur en effen patroon is het een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items in je garderobe.

De lange mouwen van deze hoodie zorgen ervoor dat je warm blijft, zelfs op koudere dagen. De boxy pasvorm geeft een trendy en casual uitstraling, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik of ontspannen weekendoutfits. Of je nu gaat winkelen, een wandeling maakt of gewoon thuis wilt ontspannen, deze hoodie biedt het comfort dat je nodig hebt.

Met de merkproductcode VN0A4BG3BLK1 weet je zeker dat je een authentiek Vans-product krijgt. Vans staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze hoodie is daar een voorbeeld van. Het is een investering in kwaliteit en stijl die lang meegaat.

Voeg de Flying V Ft Boxy Hoodie toe aan je collectie en geniet van het comfort en de stijl die het biedt. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze trendy hoodie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies