Vans

By Vans X Project Cat Po Kids Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Vans
Merk kleurnaam Black
Merk product code VN0A5FLYBLK1
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Wasvoorschriften 30 graden

De By Vans X Project Cat Po Kids is een trendy trui voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui comfort en duurzaamheid. Het merk Vans staat bekend om zijn stijlvolle en kwalitatieve producten, en deze trui is daar geen uitzondering op. Met zijn zwarte kleur en lange mouwen is deze trui perfect voor elke gelegenheid.

De trui heeft een regular pasvorm, wat betekent dat hij comfortabel en niet te strak zit. Het effen patroon geeft een tijdloze uitstraling aan de trui, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. De trui kan gewassen worden op 30 graden, waardoor hij eenvoudig te onderhouden is.

Met de By Vans X Project Cat Po Kids trui kunnen kinderen stijlvol en comfortabel de dag doorkomen. Bestel vandaag nog en geef je kinderen een trendy toevoeging aan hun kledingkast!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies