Vans

By Vans Classic Crew Boys Cement Heather Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Vans
Merk kleurnaam Cement Heather Black
Merk product code VN0A36MZADY1
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Wasvoorschriften 30 graden

De By Vans Classic Crew Boys is een must-have trui voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui ultiem comfort en duurzaamheid. Het merk Vans staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze trui is daar geen uitzondering op. De kleur van de trui, Cement Heather Black, voegt een stoere en eigentijdse uitstraling toe aan elke outfit.

Met de merkproductcode VN0A36MZADY1 is deze trui gemakkelijk te vinden en te bestellen. De lange mouwen zorgen voor extra warmte en bescherming tijdens koudere dagen. De regular pasvorm zorgt ervoor dat de trui comfortabel en toch trendy is.

Het effen patroon van de trui maakt het gemakkelijk om te combineren met andere kledingstukken. Of het nu gaat om een casual look of een meer geklede outfit, deze trui past perfect bij elke stijl.

De wasvoorschriften zijn eenvoudig: gewoon wassen op 30 graden. Hierdoor blijft de trui in optimale conditie en behoudt hij zijn kleur en vorm.

Voeg de By Vans Classic Crew Boys toe aan de garderobe van je kind en laat hem of haar genieten van comfort en stijl. Bestel vandaag nog en geef je kind de perfecte trui voor elke gelegenheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies