UGG

Nena Lotus Blossom Tie Dye

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk UGG
Merk kleurnaam Lotus Blossom Tie Dye
Merk product code 1104851
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Relaxed
Patroon Camouflage

De Nena trui is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui een zachte en ademende ervaring. Het merk UGG staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze trui is geen uitzondering. Met de unieke kleur Lotus Blossom Tie Dye en het patroon in camouflagestijl, voegt deze trui een trendy en eigentijdse uitstraling toe aan elke outfit.

Met lange mouwen en een relaxte pasvorm is de Nena trui perfect voor dagelijks gebruik. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of gewoon lekker thuis wilt ontspannen, deze trui biedt het ultieme comfort zonder concessies te doen aan stijl. Combineer het met je favoriete jeans of leggings voor een moeiteloos coole look.

De Nena trui is voorzien van een merkproductcode van 1104851, waardoor je zeker weet dat je een authentiek UGG-product krijgt. Met dit merk ben je verzekerd van duurzaamheid en een tijdloze uitstraling. Dus waar wacht je nog op? Voeg de Nena trui toe aan je winkelwagen en geef je kledingkast een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies