UGG

Nena Grey Heather

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk UGG
Merk kleurnaam Grey Heather
Merk product code 1104851
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Relaxed
Patroon Effen

De Nena trui is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui een zachte en ademende ervaring. Het merk UGG staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze trui is daar geen uitzondering op. Met de kleur Grey Heather voegt deze trui een vleugje ingetogen elegantie toe aan elke outfit.

Met zijn lange mouwen is de Nena trui perfect voor de koudere dagen. De relaxed pasvorm zorgt voor een moeiteloos casual-chique uitstraling. Of je nu een dagje thuis doorbrengt of een avondje uit gaat, deze trui past bij elke gelegenheid.

Het effen patroon van de Nena trui maakt het gemakkelijk om te combineren met andere kledingstukken. Draag het met je favoriete jeans voor een relaxte look, of combineer het met een rok voor een meer vrouwelijke uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met de merkproductcode 1104851 weet je dat je een authentiek UGG-product krijgt. Verwen jezelf met de Nena trui en geniet van het comfort en de stijl die het te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies