UGG

Madeline Fuzzy Logo Crewneck Grey Heather Sonora

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk UGG
Merk kleurnaam Grey Heather Sonora
Merk product code 1123718
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen

De Madeline Fuzzy Logo Crewneck is een must-have trui voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui een zacht en luxueus gevoel op de huid. Het merk UGG staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze trui is geen uitzondering.

Met zijn grijze heidekleurige Sonora en het opvallende logo op de borst, is deze trui een echte blikvanger. De lange mouwen zorgen voor extra warmte en de regular pasvorm zorgt voor een comfortabele en flatterende look. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, deze trui past perfect bij elke gelegenheid.

Het effen patroon van de Madeline Fuzzy Logo Crewneck maakt het gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Draag het met je favoriete jeans en sneakers voor een relaxte en trendy look, of combineer het met een rok en hakken voor een meer geklede outfit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met de merkproductcode 1123718 weet je dat je een authentiek en hoogwaardig product in handen hebt. Dus waar wacht je nog op? Voeg de Madeline Fuzzy Logo Crewneck toe aan je winkelmandje en geniet van comfort en stijl in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies