Ted Baker

Crissiy Sheer Argyle Sweater Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 264287
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

De Crissiy Sheer Argyle Sweater is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en trendy trui. Dit Ted Baker item is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van comfort en elegantie.

Met zijn lange mouwen en effen patroon is deze trui geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze trui zal je look compleet maken.

De zwarte kleur van deze trui geeft een tijdloze uitstraling en maakt het gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Of je het nu draagt met een jeans of een rok, deze trui zal zeker de show stelen.

De Crissiy Sheer Argyle Sweater is een product van Ted Baker, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. Met de productcode 264287 weet je zeker dat je een authentiek en hoogwaardig item in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige trui toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van comfort en mode met de Crissiy Sheer Argyle Sweater van Ted Baker.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies