SELECTED HOMME

Rocky Crew Neck B Dark Sapphire Twisted with blue mirage

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Selected Homme
Merk kleurnaam Dark Sapphire Twisted with blue mirage
Merk product code 16062814
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Gemeleerd
Wasvoorschriften 40 graden

De Rocky Crew Neck B is een must-have trui voor heren. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui het ultieme comfort en een stijlvolle uitstraling. Het merk Selected Homme staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze trui is daar geen uitzondering op.

De trui heeft een unieke kleur genaamd "Dark Sapphire Twisted with blue mirage", wat zorgt voor een opvallende en trendy look. Met de merkproductcode 16062814 ben je verzekerd van een authentiek en origineel kledingstuk.

Met lange mouwen en een regular pasvorm is deze trui perfect voor dagelijks gebruik. Het gemeleerde patroon voegt een vleugje textuur en stijl toe aan je outfit. Bovendien zijn de wasvoorschriften eenvoudig - gewoon wassen op 40 graden.

Voeg de Rocky Crew Neck B toe aan je collectie en geniet van comfort, stijl en kwaliteit in één trui. Bestel vandaag nog en upgrade je herengarderobe met deze prachtige trui van Selected Homme.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies