SELECTED HOMME

Jackson 380 Hood Sweat S Navy Blazer

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Organisch katoen
Merk Selected Homme
Merk kleurnaam Navy Blazer
Merk product code 16077368
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen

De Jackson 380 Hood Sweat S is een must-have trui voor heren. Gemaakt van organisch katoen, is deze trui niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Het merk Selected Homme staat bekend om zijn hoogwaardige kledingstukken en deze trui is daar geen uitzondering op. Met zijn navy blauwe kleur en effen patroon is deze trui veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits.

Met lange mouwen en een regular pasvorm is de Jackson 380 Hood Sweat S comfortabel en geschikt voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk gaat of een ontspannen dagje thuis doorbrengt, deze trui biedt de perfecte mix van stijl en comfort. De trui heeft ook een capuchon, waardoor hij ideaal is voor koelere dagen.

Met de merkproductcode 16077368 weet je zeker dat je een authentiek kledingstuk van Selected Homme krijgt. Deze trui is perfect voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Voeg de Jackson 380 Hood Sweat S toe aan je collectie en geniet van een tijdloze en trendy toevoeging aan je garderobe.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies