SELECTED HOMME

Berg Crew Neck B Antracit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Katoen
Merk Selected Homme
Merk kleurnaam Antracit
Merk product code 16074682
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Wasvoorschriften 40 graden

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle trui voor heren? Dan is de Berg Crew Neck B van Selected Homme precies wat je nodig hebt. Deze trui behoort tot de categorie Truien en is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij zacht en ademend is. Met zijn lange mouwen en regular pasvorm is deze trui perfect voor dagelijks gebruik.

De Berg Crew Neck B heeft een tijdloos effen patroon in de kleur antraciet, wat hem gemakkelijk te combineren maakt met andere kledingstukken. Het merk Selected Homme staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze trui is daar geen uitzondering op. Met zijn merkproductcode 16074682 ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product.

Als het gaat om onderhoud, is het belangrijk om te weten dat de Berg Crew Neck B niet geschikt is voor de droger. Je kunt hem het beste wassen op 40 graden volgens de wasvoorschriften. Op deze manier blijft de trui in topconditie en kun je er lang van genieten.

Wacht niet langer en voeg de Berg Crew Neck B toe aan je garderobe. Met zijn comfortabele pasvorm en tijdloze stijl is deze trui een must-have voor elke modebewuste man. Bestel hem vandaag nog en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies