Scotch and Soda

Melange Chest Artwork Relaxed Fit Sweatshirt Combo B

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Polyester
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam Combo B
Merk product code 169921
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

De Melange Chest Artwork Relaxed Fit Sweatshirt is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, biedt dit sweatshirt een zachte en duurzame kwaliteit. Het is ontworpen door het bekende merk Scotch and Soda, dat bekend staat om zijn trendy en eigentijdse kleding.

Met de relaxte pasvorm biedt dit sweatshirt ultiem comfort, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. De lange mouwen zorgen voor extra warmte tijdens koudere dagen. Het effen patroon geeft een minimalistische uitstraling, waardoor het sweatshirt gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken.

Dit specifieke sweatshirt is verkrijgbaar in de kleur Combo B, wat een unieke en opvallende keuze is. De productcode van dit merk is 169921, waardoor het gemakkelijk te vinden is in onze winkel. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor een ontspannen dagje uit of een comfortabele trui voor een avondje uit, dit Melange Chest Artwork Relaxed Fit Sweatshirt is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies