Organic Basics

Organic Cotton Mid Weight Cropped Sweat Cedar

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Organisch katoen
Merk Organic Basics
Merk kleurnaam Cedar
Merk product code OB30006
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle trui? Dan is de Organic Cotton Mid Weight Cropped Sweat perfect voor jou! Deze trui behoort tot de categorie Truien en is speciaal ontworpen voor dames. Gemaakt van organisch katoen, biedt deze trui niet alleen een zachte en ademende stof, maar draagt ook bij aan een duurzamere mode-industrie.

De Organic Cotton Mid Weight Cropped Sweat is van het merk Organic Basics, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Met de kleurnaam "Cedar" voegt deze trui een vleugje warmte en elegantie toe aan je garderobe. De productcode van deze trui is OB30006, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Met lange mouwen en een effen patroon is deze trui perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, deze trui past bij elke outfit. Bovendien zijn de wasvoorschriften eenvoudig - gewoon wassen op 30 graden en je bent klaar!

Wacht niet langer en voeg de Organic Cotton Mid Weight Cropped Sweat toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van het comfort en de stijl die deze trui te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies