NOWADAYS

Silk Crew Neck Sweater Malibu Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Nowadays
Merk kleurnaam Malibu Green
Merk product code NAE0201D1
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Wasvoorschriften 30 graden

De Silk Crew Neck Sweater van Nowadays is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui een zachte en luxueuze feel. De lange mouwen zorgen voor extra warmte tijdens koudere dagen, terwijl de regular pasvorm zorgt voor een moeiteloos coole uitstraling.

De Silk Crew Neck Sweater is uitgevoerd in de trendy kleur Malibu Green, wat zorgt voor een frisse en eigentijdse look. Het effen patroon maakt deze trui veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Of je nu kiest voor een casual jeans of een nette broek, deze trui voegt direct een vleugje stijl toe aan elke outfit.

Met de merkproductcode NAE0201D1 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct van Nowadays. De trui is eenvoudig te onderhouden en kan gewassen worden op 30 graden volgens de wasvoorschriften. Dit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van deze prachtige trui.

Voeg een vleugje luxe toe aan je kledingkast met de Silk Crew Neck Sweater van Nowadays. Bestel nu en ervaar het comfort en de stijl die deze trui te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies