NIK&NIK

Stay Fruity Hoodie Light Grey Melange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk NIK&NIK
Merk kleurnaam Light Grey Melange
Merk product code B 8-981
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle trui voor kinderen? Dan is de Stay Fruity Hoodie van NIK&NIK de perfecte keuze! Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt op de huid. Met zijn lange mouwen en effen patroon is deze trui tijdloos en veelzijdig.

De Stay Fruity Hoodie is uitgevoerd in de kleur Light Grey Melange, een trendy en neutrale kleur die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. De trui heeft een merkproductcode van B 8-981, wat aangeeft dat het een authentiek NIK&NIK-item is. NIK&NIK staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze hoodie is daar geen uitzondering op.

Of het nu voor een casual dagje uit of een speciale gelegenheid is, de Stay Fruity Hoodie is de perfecte aanvulling op de kledingkast van elk kind. Bestel vandaag nog en geef je kind een trendy en comfortabele look met deze geweldige trui!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies