New Balance

NB Essentials Hoodie Succulent Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk New Balance
Merk kleurnaam Succulent Green
Merk product code WT23512
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle hoodie? Dan is de NB Essentials Hoodie van New Balance perfect voor jou. Deze hoodie behoort tot de categorie Truien en is speciaal ontworpen voor dames. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze hoodie een zacht en ademend gevoel, waardoor je de hele dag comfortabel blijft.

De NB Essentials Hoodie is voorzien van een lange mouw, waardoor je ook tijdens koudere dagen warm blijft. Het effen patroon geeft een tijdloze uitstraling, terwijl de merkkleur "Succulent Green" een frisse en trendy touch toevoegt. Met de merkproductcode "WT23512" ben je verzekerd van een authentiek New Balance product.

Of je nu gaat voor een casual look of een sportieve outfit, deze NB Essentials Hoodie is een veelzijdige keuze. Combineer het met je favoriete jeans of leggings voor een moeiteloos coole uitstraling. Met New Balance ben je altijd verzekerd van kwaliteit en stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies