Lacoste

1HS1 Mens sweatshirt 01 Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Green
Merk product code SH9626-31
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle trui voor heren? Dan is de 1HS1 Mens sweatshirt 01 van Lacoste precies wat je nodig hebt. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui het ultieme comfort en een zachte touch. Met zijn lange mouwen en effen patroon is deze trui perfect voor elke gelegenheid.

Deze Lacoste sweatshirt is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Het merk staat bekend om zijn tijdloze stijl en dit sweatshirt is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur Green en de merkproductcode SH9626-31 straalt deze trui een subtiele elegantie uit.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, deze trui past perfect bij elke outfit. Combineer het met je favoriete jeans en sneakers voor een relaxte look, of draag het onder een blazer voor een meer formele uitstraling. Met deze Lacoste sweatshirt ben je altijd gekleed in stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies