KENDALL + KYLIE

Hooded Sweatshirt Type

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Merk Kendall + Kylie
Merk kleurnaam Type
Merk product code KKW35H1606
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Panterprint

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle hoodie? Dan is de Hooded Sweatshirt van Kendall + Kylie perfect voor jou! Deze trendy trui is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal.

Met zijn lange mouwen en opvallende panterprint patroon, is deze hoodie een echte eyecatcher. Of je nu gaat voor een casual look of een meer edgy outfit, deze trui voegt zeker een vleugje flair toe aan je kledingkast.

De Hooded Sweatshirt is voorzien van het kenmerkende merklogo van Kendall + Kylie, waardoor je kunt genieten van de kwaliteit en stijl waar dit merk bekend om staat. Met de merkproductcode KKW35H1606 weet je zeker dat je een authentiek item in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg deze must-have trui toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van het comfort en de fashion-forward uitstraling van de Hooded Sweatshirt van Kendall + Kylie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies