HUGO

Dorneol Dark Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Hugo
Merk kleurnaam Dark Green
Merk product code 50481342
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je garderobe? Maak kennis met de Dorneol vest van Hugo. Deze herenvest is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het comfortabel en ademend is. Met zijn lange mouwen en effen patroon is deze vest perfect voor elke gelegenheid.

De Dorneol vest is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Het merk Hugo staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze vest is daar geen uitzondering op. Met zijn donkergroene kleur voegt het een vleugje elegantie toe aan je outfit.

Deze vest heeft een merkproductcode van 50481342, waardoor je zeker weet dat je een authentiek Hugo-item krijgt. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit of gewoon een casual dag hebt, deze vest is een veelzijdige keuze die je keer op keer kunt dragen.

Upgrade je kledingkast met de Dorneol vest van Hugo. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van comfort, stijl en kwaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies