Guess

Noemi Tn Long Sleeve Sweater Jet Black A996

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk Guess
Merk kleurnaam Jet Black A996
Merk product code W2BR50 Z2NQ2
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

De Noemi Tn Long Sleeve Sweater is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze trui is gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, waardoor hij zacht aanvoelt op de huid. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze trui is daar geen uitzondering op. De kleur van deze trui is Jet Black A996, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. Met de lange mouwen en effen patroon is deze trui perfect voor elke gelegenheid.

Met de Noemi Tn Long Sleeve Sweater van Guess ben je verzekerd van een modieuze look. De trui heeft een merkproductcode van W2BR50 Z2NQ2, waardoor je zeker weet dat je een authentiek Guess-item hebt. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, deze trui past bij elke outfit. Combineer het met je favoriete jeans voor een relaxte look of draag het met een rok voor een chique uitstraling.

Deze Noemi Tn Long Sleeve Sweater is speciaal ontworpen voor dames die waarde hechten aan comfort en stijl. De zachte viscose stof zorgt ervoor dat je je de hele dag comfortabel voelt, terwijl het trendy ontwerp je outfit naar een hoger niveau tilt. Met de lange mouwen blijf je lekker warm tijdens koudere dagen, terwijl het effen patroon een tijdloze uitstraling geeft. Met deze trui ben je klaar om de show te stelen, waar je ook naartoe gaat.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies