Guess

Noemi Tn Long Sleeve Sweater White And Black Stripe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk Guess
Merk kleurnaam White And Black Stripe
Merk product code W2BR50 Z2NQ2
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Gestreept

De Noemi Tn Long Sleeve Sweater is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze trui is gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, waardoor het zacht aanvoelt op de huid. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze trui is daar geen uitzondering op.

Met zijn witte en zwarte strepen is de Noemi Tn Long Sleeve Sweater een opvallende keuze. Het gestreepte patroon voegt een speels element toe aan je outfit, terwijl de lange mouwen zorgen voor extra warmte tijdens koudere dagen. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, deze trui is veelzijdig genoeg om elke gelegenheid aan te kunnen.

De Noemi Tn Long Sleeve Sweater heeft een unieke productcode van W2BR50 Z2NQ2, waardoor het gemakkelijk te identificeren is. Dit maakt het ook handig bij het plaatsen van een bestelling of het zoeken naar specifieke productinformatie. Met deze trui voeg je moeiteloos een vleugje stijl toe aan je garderobe.

Wacht niet langer en voeg de Noemi Tn Long Sleeve Sweater toe aan je collectie. Met zijn comfortabele materiaal, trendy strepen en lange mouwen, is deze trui een absolute must-have voor elke modebewuste dame. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies