Guess

Lea Rn Long Sleeve Sweater White And Black Stripe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk Guess
Merk kleurnaam White And Black Stripe
Merk product code W2YR29 Z2NQ0
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Gestreept
Wasvoorschriften 30 graden

De Lea Rn Long Sleeve Sweater is een trendy trui voor dames. Gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, biedt deze trui comfort en stijl in één. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is geen uitzondering. Met zijn witte en zwarte strepen is deze trui een opvallende keuze voor elke fashionista.

De Lea Rn Long Sleeve Sweater heeft een lange mouw, wat zorgt voor extra warmte en comfort. De regular pasvorm zorgt ervoor dat deze trui geschikt is voor verschillende lichaamstypes. Het gestreepte patroon voegt een speels element toe aan je outfit, waardoor je er moeiteloos stijlvol uitziet.

Deze trui kan eenvoudig worden gewassen op 30 graden, waardoor het onderhoud ervan een fluitje van een cent is. Combineer de Lea Rn Long Sleeve Sweater met je favoriete jeans en sneakers voor een casual look, of draag hem met een rok en hakken voor een meer geklede uitstraling. Wat je stijl ook is, deze trui is een must-have voor elke fashion-forward vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies