Fjallraven

Ovik Nordic Sweater Chalk White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Chalk White
Merk product code F89749
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Symmetrisch patroon

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle trui voor dames? Dan is de Ovik Nordic Sweater van Fjallraven precies wat je nodig hebt. Deze trui is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij zacht aanvoelt en lang meegaat. Met zijn lange mouwen en symmetrisch patroon is deze trui perfect voor elke gelegenheid.

De Ovik Nordic Sweater is ontworpen door het bekende merk Fjallraven en heeft een merk kleurnaam van Chalk White. Met zijn unieke merk product code F89749 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief product. Deze trui is speciaal ontworpen voor dames en past perfect bij elke outfit.

Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, de Ovik Nordic Sweater is de ideale keuze. Hij is niet alleen comfortabel en warm, maar ook nog eens ontzettend trendy. Met deze trui steel je gegarandeerd de show en laat je zien dat je oog hebt voor stijl.

Wacht niet langer en voeg de Ovik Nordic Sweater toe aan je collectie. Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van comfort en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies