Bjorn Borg

Centre Hoodie Aloe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Bjorn Borg
Merk kleurnaam Aloe
Merk product code 10001176
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

De Centre Hoodie van Bjorn Borg is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze hoodie een zachte en ademende ervaring. Met zijn lange mouwen en effen patroon is deze hoodie perfect voor dagelijks gebruik en kan gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende outfits.

De Centre Hoodie is ontworpen door het bekende merk Bjorn Borg, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met de merkkleur Aloe voegt deze hoodie een vleugje frisheid toe aan je garderobe. De merkproductcode 10001176 zorgt ervoor dat je de juiste hoodie krijgt die je zoekt.

Of je nu gaat voor een casual look of een sportieve stijl, de Centre Hoodie is een veelzijdig kledingstuk dat je niet wilt missen. Bestel vandaag nog en geniet van het comfort en de stijl die deze hoodie te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies