Timberland

T25T43 Donkergroen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Timberland
Merk kleurnaam Donkergroen
Merk product code T25T43
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle longsleeve voor kinderen? Dan is de T25T43 van Timberland precies wat je nodig hebt! Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze longsleeve het ultieme comfort voor je kleintje. Met zijn lange mouwen en effen patroon is deze longsleeve perfect voor elke gelegenheid.

De T25T43 is ontworpen door het bekende merk Timberland, dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Met zijn donkergroene kleur is deze longsleeve een tijdloze toevoeging aan de garderobe van je kind. De merkproductcode T25T43 zorgt ervoor dat je precies weet welk item je hebt gekozen.

Of het nu voor een casual dagje uit of een speciale gelegenheid is, deze longsleeve is veelzijdig genoeg om elke outfit compleet te maken. Combineer het met een jeans voor een stoere look of draag het onder een jurk voor een schattige uitstraling. Met de T25T43 longsleeve van Timberland ziet je kind er altijd modieus uit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies