Ted Baker

Maziy Foil Linen Tee Dark Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Linnen
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Dark Navy
Merk product code 261634
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

De Maziy Foil Linen Tee is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele T-shirt. Gemaakt van hoogwaardig linnen materiaal, biedt deze Tee een luchtige en ademende ervaring. Het merk achter dit prachtige kledingstuk is Ted Baker, een bekend en vertrouwd merk in de modewereld. De donker marineblauwe kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit, terwijl het effen patroon zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Met zijn korte mouwen is de Maziy Foil Linen Tee perfect voor warme zomerdagen of als basislaag onder een jasje. De Tee is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, wat duidelijk te zien is in de kwaliteit van het materiaal en de afwerking. De merkproductcode 261634 zorgt ervoor dat je precies weet welk item je in handen hebt, en voegt een vleugje exclusiviteit toe aan je garderobe.

Of je nu een casual look wilt creëren of een chique outfit wilt samenstellen, de Maziy Foil Linen Tee is een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items uit je kledingkast. Voeg een paar jeans toe voor een relaxte en trendy uitstraling, of combineer het met een rok en hakken voor een meer formele look. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Investeer vandaag nog in de Maziy Foil Linen Tee en voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je kledingcollectie. Bestel nu en geniet van de tijdloze schoonheid van dit Ted Baker kledingstuk.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies