Ted Baker

Alexxei Ladder Trim Insert Top With Velvet Detail Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Red
Merk product code 265507
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Gebloemd

De Alexxei Ladder Trim Insert Top met Velvet Detail is een prachtige toevoeging aan de collectie Overhemden & Blouses voor dames. Dit Ted Baker item is een absolute eyecatcher in de kleur rood, waardoor je zeker de aandacht zult trekken. Met de lange mouwen is dit kledingstuk perfect voor de koelere dagen. Het gebloemde patroon voegt een vleugje elegantie en vrouwelijkheid toe aan je outfit.

Met de Alexxei Ladder Trim Insert Top met Velvet Detail ben je verzekerd van een stijlvolle en trendy look. Het merk Ted Baker staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en oog voor detail, en dit item is daar geen uitzondering op. Met de unieke ladder trim insert en het fluweelachtige detail krijgt deze top een luxueuze uitstraling. Combineer het met je favoriete jeans of een nette broek voor een veelzijdige en modieuze outfit.

Deze Alexxei Ladder Trim Insert Top met Velvet Detail is een must-have voor elke modebewuste vrouw. Met de merkproductcode 265507 ben je verzekerd van een uniek en exclusief item. Voeg dit prachtige kledingstuk toe aan je garderobe en creëer eindeloze stijlvolle combinaties. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse look wilt upgraden, deze top zal je zelfvertrouwen een boost geven en je laten stralen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies