SPANX

Thinstincts 2.0 Tank Very Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Nylon
Merk Spanx
Merk kleurnaam Very Black
Merk product code 10258R
Pasvorm Shaping
Serie Thinstincts 2 0
Type mouw Brede bandjes
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle oplossing om je figuur te corrigeren? Dan is de Thinstincts 2.0 Tank van Spanx perfect voor jou. Deze tanktop behoort tot de categorie Corrigerend Ondergoed en is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een slanker silhouet.

De Thinstincts 2.0 Tank is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, waardoor het zacht aanvoelt op de huid. Het brede bandjesontwerp zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Met de shaping pasvorm geeft deze tanktop je een gestroomlijnde uitstraling, zonder concessies te doen aan het draagcomfort.

De tanktop is onderdeel van de Thinstincts 2.0 serie van Spanx, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze tanktop is Very Black, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De productcode van deze tanktop is 10258R.

Om ervoor te zorgen dat je lang van deze tanktop kunt genieten, raden we aan om deze op 30 graden te wassen. Let op: deze tanktop is niet geschikt voor de droger.

Met de Thinstincts 2.0 Tank van Spanx voel je je zelfverzekerd en comfortabel, terwijl je er op je best uitziet. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van deze geweldige tanktop!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies