SELECTED FEMME

Sisley Short Sleeve Knit Top African Violet

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Selected Femme
Merk kleurnaam African Violet
Merk product code 16084368
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle top? Dan is de Sisley Short Sleeve Knit Top perfect voor jou! Deze trendy trui behoort tot de categorie Truien en is speciaal ontworpen voor dames.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze top een zacht en ademend gevoel. Het merk achter deze top is Selected Femme, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld. De kleur van deze top is African Violet, wat zorgt voor een opvallende en modieuze uitstraling.

Met de productcode 16084368 is deze Sisley Short Sleeve Knit Top gemakkelijk te vinden en te bestellen. De korte mouwen geven je een luchtig gevoel, perfect voor de warmere dagen. De regular pasvorm zorgt voor een comfortabele en flatterende look.

De effen patroon van deze top maakt het gemakkelijk om te combineren met andere kledingstukken. Of je het nu draagt met een jeans, een rok of een broek, deze top zal je outfit compleet maken. En het beste van alles? Het is eenvoudig te onderhouden met de wasvoorschriften van 30 graden.

Wacht niet langer en voeg de Sisley Short Sleeve Knit Top toe aan je garderobe. Bestel vandaag nog en geniet van comfort en stijl in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies