SELECTED FEMME

Mandy Rib Lace Singlet Snow White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Lyocell
Merk Selected Femme
Merk kleurnaam Snow White
Merk product code 16081264
Mouwlengte Mouwloos
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Type mouw Spaghettibandjes

De Mandy Rib Lace Singlet van Selected Femme is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle top. Gemaakt van hoogwaardig Lyocell materiaal, biedt deze singlet ultiem comfort en een luxueuze uitstraling. De mouwloze pasvorm en de spaghetti bandjes geven een verfijnde en vrouwelijke touch aan deze top. Met het effen patroon en de merk kleurnaam "Snow White" straalt de Mandy Rib Lace Singlet elegantie en tijdloze schoonheid uit.

Of je nu een casual look wilt creëren of een chique outfit wilt samenstellen, deze singlet is veelzijdig en past bij elke gelegenheid. Combineer het met een jeans en sneakers voor een trendy alledaagse look, of draag het met een rok en hakken voor een elegante avondoutfit. Met de merk product code "16081264" ben je verzekerd van een authentiek Selected Femme item van hoge kwaliteit.

Met de Mandy Rib Lace Singlet voeg je een vleugje klasse en stijl toe aan je garderobe. Bestel vandaag nog deze prachtige top en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies