SELECTED FEMME

Anna O-Neck Tank Top Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Katoen
Merk Selected Femme
Merk kleurnaam Black
Merk product code 16088726
Mouwlengte Mouwloos
Patroon Effen

De Anna O-Neck Tank Top is een must-have item voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele tops. Deze top behoort tot de categorie Tops en is perfect voor elke gelegenheid.

Gemaakt van organisch katoen, is deze top niet alleen trendy, maar ook duurzaam. Het materiaal voelt zacht aan op de huid en zorgt voor een ademend gevoel, zelfs op warme dagen.

Selected Femme, een bekend merk in de modewereld, heeft deze top ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De zwarte kleur geeft een tijdloze uitstraling, terwijl de mouwloze stijl perfect is voor de zomermaanden.

Met een effen patroon is deze tank top veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Of je het nu draagt met een jeans, een rok of een blazer, deze top voegt direct een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Met de productcode 16088726 is de Anna O-Neck Tank Top een must-have voor elke fashionista. Bestel vandaag nog en voeg deze trendy top toe aan je kledingcollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies