Filters

2 producten

2 producten

De collectie van Nümph is speciaal voor de optimistische, sterke, kwetsbare en onafhankelijke vrouw van welke leeftijd dan ook. Nümph is een merk dat dromen, persoonlijkheden en creativiteit combineert om tot onvoorspelbare en stoere en toch vrouwelijke en coole ontwerpen te komen. Zoals Nümph zelf zegt: 'We durven onze dromen en ideeën waar te maken, omdat we vertrouwen op onze eigen creativiteit, competenties en onderlinge synergie. Wij zijn Nümph.'

Het Nümph DNA staat voor het creëren van collecties door te spelen met vormen, bijzondere details en handgemaakte prints. Het doel van Nümph is om een eigenzinnig en kleurrijk merk neer te zetten dat echt iets extra's toevoegt aan jouw garderobe, hierbij wordt Nümph gedreven door een eigen sterke wil en het verlangen om de belevingswereld van kleding voor de vrouw te verrijken. Met de items van Nümph zal je merken dat jouw eigen persoonlijkheid wordt omarmd en dat jij helemaal in de spotlight wordt gezet als jij ergens binnenkomt met jouw nieuwe favoriete Nümph look.

Doordat Nümph goed weet te spelen met vormen, details en eigen prints kan er kleding worden ontworpen voor vrouwen die allemaal hun eigen, sterke persoonlijkheid hebben. Jouw persoonlijke stijl wordt uitgelicht en vergroot door de items van Nümph die perfect aansluiten op jouw persoonlijkheid. Dit kan allemaal werkelijkheid worden dankzij de positieve Nümph energie en de passie die in de producten, het merk en alles daar tussenin wordt gestoken.

Nümph heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar de medemens, de maatschappij en de natuur toe en streeft daarom ook naar een zo duurzaam mogelijk werkproces binnen het merk. Nümph ziet duurzaam werken als zorg dragen voor de planeet waar wij allemaal op leven, maar ook als het investeren in een toekomst van betere kwaliteit. Om zo goed mogelijk hun eigen richtlijnen op het gebied van duurzaamheid te volgen, werkt Nümph vanuit een eigen 'Code of Conduct'. De 'Code of Conduct' van Nümph is een document waarin alle leveranciers aangeven zich aan de duurzaamheidsregels van Nümph te houden wanneer zij zakendoen met Nümph. In het document zijn er verschillende principes, met het oog op duurzaamheid en verantwoordelijkheid, opgesteld die nagestreefd moeten worden. Deze principes vallen onder de volgende hoofdprincipes:

  • Mensenrechten
  • Milieu principes
  • Anti-corruptie principes
  • Het welzijn van dieren

Duurzaamheid voert Nümph niet alleen door in hun eigen werkproces, maar ook in de materialen die het merk gebruikt om de ontwerpen te verwezenlijken en de collecties neer te zetten. Nümph werkt constant aan het implementeren van zo veel mogelijk duurzame materialen binnen de productlijnen van Nümph. Als onderneming en als merk gelooft NUMPH in het bijdragen aan een beter milieu zonder daarbij te besparen op kwalitatief hoogstaande kleding. De materialen en vezels die Nümph gebruikt voor de 'Earth Friendly' items zijn volledig traceerbaar en gedocumenteerd en alle duurzame items zijn voorzien van een extra label. De materialen waar Nümph momenteel gebruik van maakt zijn: organisch katoen, gerecycled polyester, Lenzing Ecovero viscose en Lenzing modal.

Ben je op zoek naar een merk dat duurzaam en maatschappelijk verantwoord werkt én daarbij de nadruk legt op jouw eigen persoonlijkheid met stoere en toch vrouwelijke kleding? Bekijk dan zeker de eigenzinnige collectie van Nümph! Heb je een leuke Nümph trui, jurk, broek of een ander mooi Nümph item gevonden om toe te voegen aan jouw persoonlijke garderobe? Wacht dan niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies