NIK&NIK

Shirt Collar Lace Off White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk NIK&NIK
Merk kleurnaam Off White
Merk product code G 9-955
Mouwlengte Mouwloos
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan de garderobe van je kind? Dan is de Shirt Collar Lace van NIK&NIK perfect voor jou! Deze mouwloze blouse is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt. De off white kleur geeft een frisse en moderne uitstraling aan de blouse. Met zijn effen patroon is deze blouse gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken.

De Shirt Collar Lace is speciaal ontworpen voor kinderen, zodat ze er altijd trendy en fashionable uitzien. Het merk NIK&NIK staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De blouse is voorzien van een shirt kraag, wat zorgt voor een klassieke en elegante uitstraling. De mouwloze stijl maakt het perfect voor warme zomerdagen of als laagje onder een jasje of vest.

Deze blouse heeft een unieke productcode, namelijk G 9-955, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor een dagje uit of een chique look voor een speciale gelegenheid, de Shirt Collar Lace is een veelzijdige keuze. Bestel nu en geef de kledingkast van je kind een trendy upgrade met deze prachtige blouse van NIK&NIK!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies