NIK&NIK

Karin Singlet Spring Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk NIK&NIK
Merk kleurnaam Spring Green
Merk product code G 8-491
Mouwlengte Mouwloos
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle top voor kinderen? Dan is de Karin Singlet van NIK&NIK de perfecte keuze. Deze mouwloze top is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij zacht aanvoelt op de huid. De Karin Singlet heeft een effen patroon in de kleur Spring Green, wat zorgt voor een frisse en trendy uitstraling. Met de merkproductcode G 8-491 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

De Karin Singlet is ideaal voor warme zomerdagen of als basislaag onder een trui of vest. Het mouwloze ontwerp zorgt voor optimale bewegingsvrijheid, terwijl het katoenen materiaal zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. Of je nu naar school gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon lekker wilt spelen, deze top biedt het beste van beide werelden: comfort en stijl.

Met het merk NIK&NIK weet je dat je kiest voor kwaliteit en trendy designs. De Karin Singlet is een must-have item voor elke modieuze kindergarderobe. Combineer het met een jeans, rokje of short en creëer eindeloos veel leuke en trendy outfits. Met de Karin Singlet ben je altijd klaar voor elke gelegenheid, van speelafspraakjes tot familie-uitjes.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies