Minimum

Mokka 9539 Safari

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Modal
Merk Minimum
Merk kleurnaam Safari
Merk product code 213449539
Mouwlengte Mouwloos
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een trendy en comfortabele top voor dames? Dan is de Mokka 9539 van Minimum de perfecte keuze voor jou! Deze mouwloze top is gemaakt van zacht en soepel modal materiaal, waardoor het heerlijk aanvoelt op je huid. Het effen patroon geeft de top een tijdloze uitstraling, terwijl de merk kleurnaam "Safari" een vleugje avontuur toevoegt aan je outfit.

Met de Mokka 9539 ben je verzekerd van een stijlvolle look. Het merk Minimum staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, en dat is zeker terug te zien in deze top. De merk product code "213449539" zorgt ervoor dat je altijd de juiste keuze maakt.

Of je nu een dagje uit gaat met vriendinnen of een avondje uit op de planning hebt staan, de Mokka 9539 is veelzijdig genoeg om elke gelegenheid aan te kunnen. Combineer het met je favoriete jeans voor een casual look, of draag het onder een blazer voor een chique uitstraling. Met deze top kun je eindeloos variëren en je eigen stijl creëren.

Wacht niet langer en voeg de Mokka 9539 toe aan je garderobe. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze top te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies