KENDALL + KYLIE

Tank Tops Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Kendall + Kylie
Merk kleurnaam Black
Merk product code KKW3611610
Mouwlengte Mouwloos
Patroon Effen

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle toevoeging aan je garderobe? Dan zijn onze dames tank tops de perfecte keuze! Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden deze tank tops een ongeëvenaard comfort en ademend vermogen. Met het merk Kendall + Kylie weet je dat je kiest voor kwaliteit en trendy ontwerpen. Deze tank top in de kleur zwart is een tijdloze klassieker die gemakkelijk te combineren is met elke outfit.

Met zijn mouwloze ontwerp is deze tank top ideaal voor warme zomerdagen of als basislaag onder een jasje of vest. Het effen patroon zorgt voor een minimalistische en moderne uitstraling. Of je nu gaat voor een casual look of een meer formele stijl, deze tank top past bij elke gelegenheid.

De tank top heeft een unieke productcode, KKW3611610, waardoor je gemakkelijk kunt bestellen en de juiste maat kunt kiezen. Met onze tank tops ben je verzekerd van een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. Voeg deze must-have basic toe aan je collectie en geniet van eindeloze stylingmogelijkheden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies