Guess

Long Sleeve Alexandra Body Jet Black A996

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk Guess
Merk kleurnaam Jet Black A996
Merk product code W2BP15 K68D2
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

De Long Sleeve Alexandra Body is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele longsleeves. Gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, biedt deze body een zachte en soepele pasvorm. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze body is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Jet Black A996" en de productcode "W2BP15 K68D2" straalt deze longsleeve elegantie uit.

Met zijn lange mouwen is deze longsleeve perfect voor de koudere dagen. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit, deze longsleeve past bij elke gelegenheid. Het effen patroon voegt een tijdloze en veelzijdige uitstraling toe aan je outfit.

Combineer de Long Sleeve Alexandra Body met je favoriete jeans en sneakers voor een trendy en casual look. Of draag het met een rok en hakken voor een chique en vrouwelijke uitstraling. Met deze longsleeve kun je eindeloos variëren en je eigen stijl creëren.

Voeg de Long Sleeve Alexandra Body toe aan je garderobe en geniet van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze prachtige longsleeve van Guess.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies