Guess

Colorful Logo Tank Top Cream White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Guess
Merk kleurnaam Cream White
Merk product code W3GP43 K9I51
Mouwlengte Mouwloos
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een kleurrijk en stijlvol tank topje? Dan is de Colorful Logo Tank Top perfect voor jou! Dit trendy kledingstuk behoort tot de categorie Tops en is speciaal ontworpen voor dames.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze tanktop ultiem comfort en een zachte touch. Het materiaal voelt heerlijk aan op je huid, waardoor je je de hele dag comfortabel voelt. Daarnaast is deze tanktop van het gerenommeerde merk Guess, wat staat voor kwaliteit en stijl.

De Colorful Logo Tank Top heeft een prachtige crèmewitte kleur, die perfect past bij elke outfit. Het merk heeft deze kleur speciaal geselecteerd om een tijdloze en elegante uitstraling te creëren. Met de merkproductcode W3GP43 K9I51 ben je verzekerd van een uniek en authentiek kledingstuk.

Dit mouwloze tanktopje heeft een effen patroon, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Of je het nu draagt tijdens een casual dagje uit of een avondje uit met vrienden, deze tanktop voegt een vleugje stijl toe aan elke gelegenheid.

Wacht niet langer en voeg de Colorful Logo Tank Top toe aan je garderobe. Bestel nu en geniet van de perfecte mix van comfort, stijl en kwaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies