Fabienne Chapot

Alazza Top Summer Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Rayon
Merk Fabienne Chapot
Merk kleurnaam Summer Blue
Merk product code CLT-250-TOP
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

De Alazza Top van Fabienne Chapot is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele toevoeging aan hun garderobe. Deze blouse is gemaakt van hoogwaardig rayon materiaal, wat zorgt voor een zachte en soepele pasvorm. De korte mouwen geven een speelse en zomerse uitstraling, perfect voor warmere dagen. De effen kleur in Summer Blue voegt een vleugje frisheid toe aan elke outfit. Met de Alazza Top ben je verzekerd van een trendy en tijdloos kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items uit je kledingkast. De merkproductcode CLT-250-TOP garandeert de kwaliteit en authenticiteit van dit prachtige kledingstuk.

Of je nu een casual look wilt creëren of een meer formele outfit wilt samenstellen, de Alazza Top is veelzijdig genoeg om aan al je stijlbehoeften te voldoen. Het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige materialen maken deze blouse een waardevolle toevoeging aan je collectie. Combineer het met een jeans voor een relaxte en trendy uitstraling, of draag het met een rok en hakken voor een elegante en verfijnde look. De Alazza Top is geschikt voor elke gelegenheid, van een dag op kantoor tot een avondje uit met vrienden.

Met Fabienne Chapot als merknaam ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. Dit Nederlandse merk staat bekend om zijn unieke ontwerpen en aandacht voor detail. De Alazza Top is geen uitzondering, met zijn perfecte pasvorm en prachtige afwerking. Het merk kleurnaam Summer Blue geeft deze blouse een frisse en levendige uitstraling, waardoor het een echte eyecatcher is. Of je nu een fashion-forward trendsetter bent of gewoon op zoek bent naar een tijdloos kledingstuk, de Alazza Top zal zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies