Claesens

Girls Singlet White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Claesens
Merk kleurnaam White
Merk product code CL 700
Mouwlengte Mouwloos
Patroon Effen
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een comfortabel en stijlvol kledingstuk voor je kleine fashionista? Dan is de Girls Singlet van Claesens de perfecte keuze! Deze mouwloze top is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kind. Het effen patroon en de mooie witte kleur geven deze singlet een tijdloze uitstraling.

De Girls Singlet is speciaal ontworpen voor kinderen en is voorzien van het bekende Claesens merklogo. Met de merkproductcode CL 700 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Deze singlet is niet alleen trendy, maar ook praktisch. Hij kan namelijk eenvoudig gewassen worden op 30 graden, waardoor hij altijd fris en schoon blijft.

Of je nu een dagje naar school gaat, een feestje hebt of gewoon lekker wilt spelen, de Girls Singlet is de ideale top voor elke gelegenheid. Combineer het met een leuke rok, jeans of shorts en je kleine fashionista is klaar om de show te stelen! Bestel nu deze must-have top en geef de kledingkast van je kind een trendy upgrade.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies