Vans

By Vans Classic Boys Athletic Heather/black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Vans
Merk kleurnaam Heather/black
Merk product code VN000IVFATJ1
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen

De By Vans Classic Boys Athletic is een stoer T-shirt voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit shirt ultiem comfort en duurzaamheid. Het merk Vans staat bekend om zijn trendy en kwalitatieve kleding, en dit shirt is daar geen uitzondering op. Met de kleur heather/black en het effen patroon is dit T-shirt perfect voor elke gelegenheid.

Dit T-shirt heeft korte mouwen en een regular pasvorm, waardoor het gemakkelijk te dragen is. Of het nu gaat om een dagje op school, een speeldate met vrienden of een casual weekenduitje, dit shirt is altijd een goede keuze. Het is niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol en veelzijdig.

Met de merkproductcode VN000IVFATJ1 weet je zeker dat je een authentiek Vans-product krijgt. Vans staat bekend om zijn unieke ontwerpen en aandacht voor detail, en dit T-shirt is daar een perfect voorbeeld van. Het is een must-have item voor elke jonge fashionista of skater die op zoek is naar een coole en trendy look.

Voeg de By Vans Classic Boys Athletic toe aan je winkelwagen en geef je kinderen een stijlvolle en comfortabele outfit waar ze dol op zullen zijn. Bestel vandaag nog en laat ze stralen in dit geweldige T-shirt van Vans!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies