Vans

By Of The Wall Boys Black/white

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Vans
Merk kleurnaam Black/white
Merk product code VN000IVEY281
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een stoer en comfortabel T-shirt voor jongens? Dan is de By Of The Wall Boys perfect voor jou! Dit T-shirt behoort tot de categorie T-shirts en is speciaal ontworpen voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit shirt ultiem draagcomfort en duurzaamheid.

De By Of The Wall Boys is van het bekende merk Vans, dat bekend staat om zijn trendy en kwalitatieve kleding. Met de kleurcombinatie zwart/wit is dit shirt een echte eyecatcher. De merkproductcode VN000IVEY281 zorgt ervoor dat je altijd het juiste item kunt vinden.

Dit T-shirt heeft korte mouwen, waardoor het perfect is voor warme zomerdagen. De regular pasvorm zorgt voor een comfortabele en casual uitstraling. Het effen patroon maakt dit shirt veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken.

Met de By Of The Wall Boys ben je verzekerd van een trendy en comfortabel T-shirt voor jongens. Bestel nu en geef je garderobe een stoere upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies