Ted Baker

Lavanna Scoop Neck Metallic Vest Coral

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Linnen
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Coral
Merk product code 259744
Mouwlengte Mouwloos
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Wasvoorschriften 30 graden

De Lavanna Scoop Neck Metallic Vest is een must-have item voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle top. Met zijn mouwloze design en regular pasvorm is deze top perfect voor elke gelegenheid. Gemaakt van linnen materiaal, voelt deze top heerlijk licht en comfortabel aan op de huid.

Deze top is ontworpen door het bekende merk Ted Baker, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze top is Coral, een prachtige kleur die perfect past bij de zomerse vibes. Met de merk product code 259744 weet je zeker dat je een uniek item in handen hebt.

Het effen patroon van deze top zorgt voor een tijdloze uitstraling die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Of je nu kiest voor een casual jeans of een elegante rok, deze top zal je outfit compleet maken.

Om ervoor te zorgen dat deze top er altijd als nieuw uitziet, raden we aan om hem op 30 graden te wassen. Op deze manier behoudt de top zijn vorm en kleur, zodat je er lang van kunt genieten.

Met de Lavanna Scoop Neck Metallic Vest voeg je een vleugje stijl en elegantie toe aan je garderobe. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de schoonheid van deze prachtige top.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies