SELECTED HOMME

Newpima Short Sleeve O Neck Tee B Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Organisch katoen
Merk Selected Homme
Merk kleurnaam Black
Merk product code 16073457
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Serie Newpima
Wasvoorschriften 40 graden

De Newpima Short Sleeve O Neck Tee B is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze T-shirt behoort tot de categorie T-shirts en is gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een zachte en ademende stof. Het merk Selected Homme staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze T-shirt is daar geen uitzondering op.

Met zijn korte mouwen en regular pasvorm is deze T-shirt perfect voor dagelijks gebruik. Het effen patroon geeft een tijdloze uitstraling, waardoor je deze T-shirt eindeloos kunt combineren met verschillende outfits. Of je nu gaat voor een casual look of iets meer gekleed, deze T-shirt past bij elke gelegenheid.

De Newpima Short Sleeve O Neck Tee B is verkrijgbaar in de kleur Black en heeft een merkproductcode van 16073457. Het is gemakkelijk te onderhouden, want het is geschikt voor de droger op lage temperatuur en kan gewassen worden op 40 graden. Zo blijft deze T-shirt er altijd fris uitzien, zelfs na meerdere wasbeurten.

Met de Newpima Short Sleeve O Neck Tee B van Selected Homme ben je verzekerd van comfort, stijl en duurzaamheid. Voeg deze tijdloze T-shirt toe aan je garderobe en geniet van eindeloze mogelijkheden om te combineren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies