SELECTED HOMME

Morgan Short Sleeve O Neck Tee W Bright White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Organisch katoen
Merk Selected Homme
Merk kleurnaam Bright White
Merk product code 16071775
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Serie Morgan
Wasvoorschriften 40 graden

De Morgan Short Sleeve O Neck Tee W is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van organisch katoen, biedt deze T-shirt een zacht en ademend gevoel, perfect voor dagelijks gebruik. Het merk Selected Homme staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze tee is geen uitzondering. Met de helder witte kleur en het effen patroon is dit een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items in je garderobe.

De korte mouwen en de regular pasvorm zorgen voor een comfortabele en moderne uitstraling. Of je nu een casual look wilt creëren of een meer formele outfit wilt samenstellen, deze tee past bij elke gelegenheid. De Morgan serie biedt een tijdloos ontwerp dat nooit uit de mode raakt.

Om ervoor te zorgen dat je T-shirt er altijd fris uitziet, kun je het wassen op 40 graden volgens de wasvoorschriften. Zo blijft de kwaliteit behouden en kun je lang genieten van dit prachtige kledingstuk.

Voeg de Morgan Short Sleeve O Neck Tee W toe aan je winkelwagen en ervaar het comfort en de stijl die Selected Homme te bieden heeft. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze tijdloze T-shirt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies