SELECTED FEMME

Anna Long Sleeve Crew Neck Tee Str S Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Organisch katoen
Merk Selected Femme
Merk kleurnaam Black
Merk product code 16078946
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Nauwsluitend
Patroon Gestreept
Wasvoorschriften 40 graden

De Anna Long Sleeve Crew Neck Tee Str S is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van organisch katoen, voelt deze longsleeve heerlijk zacht aan op de huid. Het merk Selected Femme staat bekend om zijn kwaliteit en tijdloze ontwerpen, en deze zwarte longsleeve is daar geen uitzondering op. Met de lange mouwen en nauwsluitende pasvorm is dit een veelzijdig kledingstuk dat perfect is voor elke gelegenheid.

Wat deze longsleeve echt speciaal maakt, is het gestreepte patroon. Het voegt een vleugje speelsheid toe aan je outfit en maakt het gemakkelijk om te combineren met andere kledingstukken. Of je het nu draagt met een jeans voor een casual look of met een rok voor een meer formele gelegenheid, deze longsleeve zal je altijd laten stralen.

Als het gaat om onderhoud, hoef je je geen zorgen te maken. Deze longsleeve kan gewoon in de wasmachine op 40 graden. Dit maakt het niet alleen gemakkelijk te onderhouden, maar ook duurzaam.

Voeg de Anna Long Sleeve Crew Neck Tee Str S toe aan je collectie en geniet van comfort, stijl en veelzijdigheid. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze prachtige longsleeve van Selected Femme.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies