Peak Performance

Outdoor Tee Pine Needle

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Polyester
Merk Peak Performance
Merk kleurnaam Pine Needle
Merk product code G78766040
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Gestreept

De Outdoor Tee is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze T-shirt van Peak Performance is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor het zacht aanvoelt op de huid en tegelijkertijd ademend is. De korte mouwen zorgen voor een casual look, terwijl het gestreepte patroon een trendy touch toevoegt aan je outfit.

Met de merk kleurnaam "Pine Needle" en de unieke merk product code "G78766040" straalt deze Outdoor Tee authenticiteit uit. Peak Performance staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze T-shirt is daar geen uitzondering op. Of je nu gaat wandelen in de natuur of gewoon een ontspannen dagje wilt doorbrengen, deze T-shirt biedt de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies