Peak Performance

Ground Tee Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Katoen
Merk Peak Performance
Merk kleurnaam Black
Merk product code G77723060
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

De Ground Tee van Peak Performance is een must-have voor heren die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele T-shirt. Gemaakt van organisch katoen, biedt deze T-shirt niet alleen een duurzame keuze, maar ook een zacht en ademend gevoel op de huid. Met zijn korte mouwen en effen patroon is deze T-shirt perfect voor dagelijks gebruik en kan gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende outfits.

De zwarte kleur van deze Ground Tee geeft een tijdloze uitstraling en past bij elke stijl. Of je nu een casual look wilt creëren of een meer formele outfit wilt samenstellen, deze T-shirt is veelzijdig genoeg om aan al je behoeften te voldoen. Het merk Peak Performance staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze T-shirt is geen uitzondering. Met de merkproductcode G77723060 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief product.

Met de Ground Tee van Peak Performance kun je genieten van comfort, stijl en duurzaamheid in één kledingstuk. Bestel vandaag nog en voeg deze essentiële T-shirt toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies