New Balance

NB Essentials Stacked Logo Tee Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk New Balance
Merk kleurnaam Black
Merk product code WT03519
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

De NB Essentials Stacked Logo Tee is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze T-shirt een zacht en ademend gevoel, perfect voor dagelijks gebruik. Het merk New Balance staat bekend om zijn kwaliteit en deze Tee is daar geen uitzondering op. Met zijn zwarte kleur en effen patroon is het een tijdloos kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items in je garderobe.

De korte mouwen van deze Tee zorgen voor een casual en ontspannen uitstraling, ideaal voor warme zomerdagen of als basislaag onder een trui of jasje. De NB Essentials Stacked Logo Tee is voorzien van het merklogo van New Balance, waardoor het een subtiele maar toch opvallende toevoeging is aan je outfit.

Met de merkproductcode WT03519 weet je zeker dat je een authentiek New Balance-product in handen hebt. Deze Tee is ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap, wat resulteert in een kledingstuk dat lang meegaat en zijn vorm behoudt, zelfs na veelvuldig wassen.

Of je nu gaat voor een casual look met jeans en sneakers, of het combineert met een rok en hakken voor een meer geklede stijl, de NB Essentials Stacked Logo Tee is een veelzijdig kledingstuk dat niet mag ontbreken in jouw kledingkast. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl van New Balance!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies